What the hekk?

Bazaltburger és rozéfröccs - Beach Food Balaton

2015. április 23. - Ádám Kiss

Szeretjük a lángost, főleg, ha jól el van készítve, jó sok sajttal. És nem halunk bele, ha valaki hekket szeretne enni a Balatonnál, ha már átutazott érte kontinenseket. Mármint a hal. Viszont szeretnénk valami mást is enni. Jó hamburgereket, saját gyártású húspogácsából. Friss bageleket helyi sonkával és sajttal. Jó sütiket ipari cukormáz nélkül. Szeretnénk frisset, helyit. Olyat, mire már viccből sem mondjuk, hogy junk food, még ha nem is terített abrosz felett toljuk magunkba. Ezért nyomjuk a balatonboglári Paletta Bistrobart, a keszthelyi Télikertet és Fröccsteraszt, vagy Badacsony újoncát, a Kishableányt. Mert jó boraink már vannak a nyári rozéfröccsbe, de mi jó kaját is szeretnénk mellé.

bazaltburger.jpg

Ezért találtuk ki a Beach Food Balatont is. Semmi ördöngősség és gasztró ájulat: mindössze minőségi street food a Balatonon. Megmutatjuk, mi sül a mi rostlapjainkon, és mi másokén, a Balaton különféle partjain, ahol szintén nem csak hekkben-lángosban gondolkoznak.

Szeretnénk, ha a Beach Food Balaton nem csak egy blog, hanem egy kampány is lenne. Bátorítunk mindenkit, hogy tegye fel az étlapra a saját beach foodját, mi pedig azt is megmutatjuk. Nem fogja megbánni, ebben biztosak vagyunk! És ha ti láttok jót bárhol, ne habozzatok fellőni Instára, Facebookra, vagy elküldeni nekünk. Csak tegyétek oda a #beachfoodbalaton hashtaget, hadd lássák minél többen!

A bejegyzés trackback címe:

https://beachfoodbalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr167392810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása