What the hekk?

Neked főztem ezt a bitang burgert!

2015. június 18. - Ádám Kiss

Újabb két beachfood-hely az északi parton, ahol érdemes ledobni a horgonyt: a We Love Balaton Zánkán és Fövenyesen járt.

A 12 éve működő fövenyesi Kalóz büfét már csak azért is érdemes megnézni, mert ha valakik, akkor ők tényleg úttörők a minőségi büfékaja frontján. Ahogy a túlparti Kistücsök hosszú évek során alakult át klasszikus kisvendéglőből az ország egyik legjobb éttermévé úgy, hogy közben megőrizte kisvendéglős jellegét, a fövenyesi Kalózból is úgy lett az évek alatt beachfood-hely, hogy közben megmaradt strandbüfének. 

Ezzel szemben a zánkai Neked főztem most indult, de máris érdemes rá odafigyelni. Nem minden balatoni strandbüfé soron adnak ugyanis hideg eperkrém levest, csirke fajitast és grillezett kecskesajtot. A nyálelválasztás megindulásáért felelős további részleteket olvassátok el a cikkben!

(Fotó: Kiripolszky Csongor/welovebalaton.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://beachfoodbalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr777555148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása